#socbiz
Geselecteerde informatie over Digitale Transformatie, Enterprise 2.0, Enterprise Social Networks, Social Intranets, Social Collaboration, Knowledge Management, HR 2.0, ... en al de rest
Dr.-Ing. Carsten Rose – Effective: 01.01.2016
Home
Archief
Impressum

Imprint

Ik curateer hier, en dus ben ik verantwoordelijk.

Maar we zijn allemaal alleen mensen en de mens maakt fouten. Als u denkt dat er hier iets mis is, neem dan contact met mij op en geef me een hint, zodat ik het kan oplossen voordat u gewoon een advocaat aanwijst.

Dr.-Ing. Carsten Rose
Talstrasse 20
D 45739 Oer-Erkenschwick
Germany

Phone: +49 2368 696898
Email: socbiz@roseweb.de


Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van mijn pagina's wordt met grote zorg samengesteld. Toch kan ik niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen inhoud op deze pagina's volgens de Duitse algemene wetten volgens § 7 par. 1 TMG. Volgens §§ 8 tot en met 10 van TMG ben ik als aanbieder niet verplicht om de overgedragen of opgeslagen informatie te controleren, noch om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie uit hoofde van de Duitse algemene wetten te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Een relevante aansprakelijkheid is echter alleen mogelijk vanaf de datum waarop kennis wordt genomen van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen zal ik de inhoud zo spoedig mogelijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Mijn website bevat links naar externe websites waarover ik geen controle heb. Daarom kan ik geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud ervan. De aanbieder of operator is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina' s. De gelinkte sites werden gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen ten tijde van de koppeling. Op het moment van de koppeling waren dergelijke illegale inhoud niet waarneembaar. Een permanente controle van de gelinkte pagina's is onhaalbaar zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen zal ik dergelijke links zo snel mogelijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's die door mij zijn gemaakt, vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor het kopiëren, bewerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de auteur of maker vereist. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet door de website van mij zelf is gecreëerd, worden de eigendomsrechten van derden in acht genomen. Met name de inhoud van derden wordt als zodanig gemarkeerd. Mocht u nog steeds op de hoogte zijn van auteursrechtinbreuken, vraag ik om een hint. Na kennisgeving van overtredingen zal ik deze inhoud zo spoedig mogelijk verwijderen.

Gegevensbescherming

Het gebruik van mijn website is meestal mogelijk zonder persoonlijke informatie te verstrekken. Voor zover persoonlijke gegevens (bijv. naam, adres of e-mailadres) op mijn site worden verzameld, gebeurt dit zoveel mogelijk op vrijwillige basis. Deze gegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming met derden gedeeld.
Ik wil erop wijzen dat gegevensoverdracht via internet (bijvoorbeeld bij communicatie via e-mail) veiligheidslacunes kan vertonen. Een volledige bescherming van gegevens tegen onbevoegde toegang door derden is onmogelijk.

Het gebruik van contactgegevens die onder de Duitse afdrukverplichting worden gepubliceerd door derden voor het verzenden van ongevraagde advertenties en voorlichtingsmateriaal is hierbij uitdrukkelijk verboden. Ik behoudt mij het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen in geval van ongevraagde promotionele informatie, zoals spam e-mails of spam telefoongesprekken.

Bron: eRecht24 Disclaimer met een beetje hulp van het DeepL Translator

Tip op cookies

Bij het gebruik van de optie om een voorkeurstaal te kiezen (Nederlands, Engels of Duits) - zie in het menu rechts boven aan de pagina - wordt uw keuze opgeslagen in een cookie, die bij uw volgende bezoek wordt gelezen om uw taalinstelling te herstellen.

Gegevensbescherming met betrekking tot het gebruik van social media knoppen

Voor de sociale mediaknoppen van deze site gebruik ik het Shariff van het Duitse computertijdschrift c't - Magazin für Computertechnik, dat voldoet aan de Duitse vereisten inzake gegevensbescherming.

c't schrijft als volgt:

Shariff stelt websitegebruikers in staat om hun favoriete content te delen zonder hun privacy in gevaar te brengen.

Facebook, Google+ en Twitter leveren officiële codesnippels die persoonlijke gegevens van alle bezoekers van pagina's stille sifon bevatten. Met Shariff kunnen bezoekers zien hoe populair uw pagina is op Facebook en uw content delen met anderen zonder onnodige datalekken.

Shariff is een open source, onderhoudsarme, hoogprivacy oplossing die door het Duitse computertijdschrift c' t en heise online wordt onderhouden.

Shariff bestaat uit twee delen: een eenvoudige JavaScript client library en een optionele server-component. Deze laatste haalt het aantal likes, tweets en plus-ones op. Knoppen delen en delen telt tellen werken zonder verbinding tussen de browsers van uw bezoekers en sociale netwerken (tenzij ze beslissen om te delen, natuurlijk).

Bron: GitHub - heiseonline/shariff met een beetje hulp van het DeepL Translator
Zie ook Shariff: Social-Media-Buttons mit Datenschutz en Schützen und teilen - Social-Media-Buttons datenschutzkonform nutzen
Sorry, maar de laatste twee gelinkt artikelen zijn alleen beschikbaar in het Duits.